Vin

Hvidvin

 • 1. Californien (Husets vin) – Grizzly Bear Chardonnay
  Bouqueten er frisk og frugtig. Smagen har toner af citrus, modne, eksotiske frugter samt en let røget karakter med en antydning af vanille. Eftersmagen er harmonisk og velafbalanceret.
  Type: Halvtør, frisk og frugtrig
  Pris 1 fl.: 209 kr
  Pris  1 glas: 49 kr.
 • 2. Italien – Mezzacorona Pinot Grigio Riserva Speciale
  Vinen fremstår i lysegul farve med en kompleks duft af gode, modne frugter med et strejf af eg. Smagen er velafblanceret, harmonisk og elegant. Mezzacorona blev i 2009 kåret til European Winery of The Year af Wine Enthusiast Magazine.
  Type: Halvtør, Smagfuld, fyldig og frugtrig
  Pris 1 fl.: 229 kr. 

Rosévin

 • 3. Frankrig – Les Combes Meziéres Rosé
  Bouqueten er intens med præg af vilde jordbær, grenadine og roser. Smagen er fyldig ogelegant. alt i alt en perfekt afbalanceret dejlig rosevin.
  Type: Halvtør – frugtrig og forførende vin
  Pris 1 fl.: 209 kr. 

Rødvin

 • 4. Callifornien (Husets rødvin) – Grizzly Bear Zinfandel
  Bouqueten er nuanceret med toner af kirsebær, hindbær og en strejf af vanille. Smagen er fyldig og velafbalanceret, let tør med god balance og elegant, lang eftersmag.
  Type: Halvtør, meget behalig og fyldig
  Pris 1 fl.: 209 kr.
  Pris 1 glas: 49 kr.
 • 5. Italien (Restauranten anbefaler) – I Balzi Appassite Veneto IGT
  I Balzi Veneto Appassite Rosso er produceret på let tørrede Corvina og Merlot druer, der kommer fra Veneto regionen. Næsen er fyldt med Marachino kirsebær,skovbær, blommelikør, kaffe og kakao.
  Type: Silkeblød med imponerende, intens frugt
  Pris 1 fl.: 279 kr.
 • 6. Italien – Mezzacorona Teroldego Riserva
  Vinen lagres mindst 24 måneder. 12 måneder på egetræsfade og herefter på flaske. Bouqueten er kompleks, karakteristisk, behagelig frisk frugt, blommer og solbær. Smagen er kraftig, velafbalanceret med god syre.
  Type: Halvtør – med enestående finesse og fylde
  Pris 1 fl.: 279 kr.
 • 7. Italien – II Poggio dei Vigneti Barbera D’Asti DOC
  Denne flotte frugtige vin byder på en indtagende og frisk bouquet af kirsebær, viol og spændende krydderi. Smagen er fyldig, velstruktureret og klassisk italiensk.
  Type: Tør – Flot frugtig og fyldig
  Pris 1 fl.: 229 kr. 
 • 8. Spanien (Restauranten anbefaler) – Dehesa de Luna
  Bouqueten har toner af velmodne, røde bær, sort peber, sort oliven og et elegant, balsamisk, ristet strejf fra fadlageringen. Smagen er intens, velstruktureret med fyldige toner af røde bær, der afsluttes med en lang, elegant eftersmag.
  Type: Halvtør – intens, blød og fyldig
  Pris 1 fl.: 289 kr.
 • 9. USA – Backwoods Zinfandel Reserve
  100% Zinfandel druer fra Lodi i Central Valley. Har lagret 3 måneder i amerikanske egefade. Smagen er velafbalanceret, fyldig og frugtig med strejf af modne mørke bær, røget eg, mokka og chokolade. Intens eftersmag med en god længde.
  Type: Halvtør, krydret og fyldig
  Pris 1 fl. 229 kr.
 • 10. Australien – McGuigan Estate Shiraz
  Vinen fremstår blød og fyldig med en klassisk smag af australsk Shiraz. Bouqueten er præget af solbær, blomme, toner af eg samt et strejf af vanille. En elegant, karakterfuld og harmonisk vin, der bliver ved med at begejstre.
  Type: Halvtør – Fyldig, blød harmonisk vin
  Pris 1 fl.: 239 kr.
 • 11. Italien – Lagorgna Ripasso
  Traditionel Valpolicella Ripasso med sin karakterisktiske, dybe frugt og lange, bløde eftersmag. Smagen er velafbalanceret, blød og rund. En karakteristisk, sofistikeret og særdeles behagelig bouquet med et strejf af bitre mandler
  Type: Halvtør, fyldig, frugtrig, blød og rund
  Pris 1 fl.: 299kr. 
 • 12. Italien – Lagorgna Amarone
  Bouqueten er intens, blød og sansevækkende. Smagen er meget blød med toner af mandler, modne blommer, tørrede kirsebær kombineret med en fascinerende blanding af rosiner og solbær. Et unikt og elegant glas vin.
  Type: Halvtør – krydret, fyldig, let sødme, elegant
  Pris 1 fl.: 399 kr. 

Aperitif/Mousserende/Dessertvin

 • 13. Italien – Canti Asti
  Sprudlende med behagelig sød og aromatisk smag. Bouqueten er frisk og frugtrig med præg af moscat-drue, abrikos og fersken.
  Type: Halv-tør, frisk og frugtrig
  Pris 1 fl.: 229 kr.
 • 14. Italien – Canti Moscato d’Asti D.O.C.G
  Bouqueten er interessant med entens og liflig undertoner af blomster, salvige og en snert af citrus. Smagen er sødmefuld og aromatisk med en tydelig opfattelse af eksotiske frugter.
  Type: Sød og meget fyldig
  Pris 1 fl.: 229 kr.