Vin

Hvidvin

 • 1. Californien (Husets vin) - Grizzly Bear Chardonnay
  Bouqueten er frisk og frugtig. Smagen har toner af citrus, modne, eksotiske frugter samt en let røget karakter med en antydning af vanille. Eftersmagen er harmonisk og velafbalanceret.
  Type: Halvtør, frisk og frugtrig
  Pris 1 fl.: 209 kr
  Pris  1 glas: 49 kr.
 • 2. Italien – Mezzacorona Pinot Grigio Riserva Speciale
  Vinen fremstår i lysegul farve med en kompleks duft af gode, modne frugter med et strejf af eg. Smagen er velafblanceret, harmonisk og elegant. Mezzacorona blev i 2009 kåret til European Winery of The Year af Wine Enthusiast Magazine.
  Type: Halvtør, Smagfuld, fyldig og frugtrig
  Pris 1 fl.: 229 kr. 

Rosévin

 • 3. Frankrig – Les Combes Meziéres Rosé
  Bouqueten er intens med præg af vilde jordbær, grenadine og roser. Smagen er fyldig ogelegant. alt i alt en perfekt afbalanceret dejlig rosevin.
  Type: Halvtør – frugtrig og forførende vin
  Pris 1 fl.: 209 kr. 

Rødvin

 • 4. Sydafrika (Husets rødvin) – Zonnenburg Shiraz Carbernet Sauvignon
  Vinen fremstår med en smuk, rubinrød farve. Den friske bouquet byder på modne solbær, mokka og vilde bær. Den mellemfyldige vin er fint krydret med bløde og let sødmefulde tanniner.
  Type: Halvtør, meget behagelig og fyldig
  Pris 1 fl.: 198 kr.
  Pris 1/2 fl.: 100 kr.
  Pris 1 glas: 40 kr.
 • 5. Italien (Restauranten anbefaler) – Mezzacorona Teroldego Riserva
  Vinen lagres mindst 24 måneder. 12 måneder på egetræsfade og herefter på flaske. Farven er intens rubinrød. Bouqueten er kompleks, karakteristisk, behagelig frisk frugt, blommer og solbær. Smagen er kraftig, velafbalanceret med god syre.
  Type: Halvtør – med enestående finesse og fylde
  Pris 1 fl.: 279 kr.
 • 6. Italien – A-Mano Primitivo
  Bouqueten vælter nærmest indbydende op af glasset og smagen er nuanceret med behagelig krydderi, kraft og lang imponerende fylde.
  Type: Tør og meget fyldig
  Pris 1 fl.: 209 kr.
 • 7. Argentina – Santa Julia Cabernet Sauvignon Reserva
  Udsøgt, klassisk Cabernet Sauvignon, der kombinerer de typiske aromaer af denne sort samt et strejf af fransk eg. Eftersmagen er fyldig med god balance og kompleksitet.
  Type: Elegant, krydret og harmonisk
  Pris 1 fl.: 219 kr. 
 • 8. Italien – Fantinel Borgo Tesis Merlot
  Fantinel Borgo Tesis har en smuk, rubinrød farve med granatrødt skær. Bouqueten har skønne toner af skovbær. Smagen er blød, fyldig og særdeles velafbalanceret.
  Type: Blød, harmonisk og klassisk italiensk
  Pris 1 fl.: 229 kr.
 • 9. Spanien – Obra Roble
  Bouqueten er præget af brombær med antydninger af lakrids, ribs og vanilje. Den har et godt bid og en saftig, blød smag med elegant struktur. De magtfulde tanniner giver en lang vedvarende smag.
  Type: Halvtør – Kraftfuld, krydret
  Pris 1 fl. 229 kr.
 • 10. USA – Mauro Americano Zinfandel Reserve
  100% Zinfandel druer fra Lodi i Central Valley. Har lagret 3 måneder i amerikanske egefade. Smagen er velafbalanceret, fyldig og frugtrig med strejf af modne mørke bær, røget eg, mokka og chokolade. Intens eftersmag med en god længde.
  Type: Halvtør, krydret og fyldig
  Pris 1 fl.: 229 kr.
 • 11. Argentina – Santa Julia Magna
  Fremstillet af Cabernet Sauvignon, Malbec og Syrah fra Mendoza. Eftersmagen er yderst tiltalende, markant og vedvarende. En helt overtruffen argentinsk vin i verdensklasse.
  Type: Halvtør – tæt og krydret smag
  Pris 1 fl.: 249 kr. 
 • 12. Italien – Lo Zoccolaio “Suculé” Barbera d’Alba
  Vinen har en klar rubinrød farve, en behagelig og intens duft af modne rød frugter og vanilje noter. Bouqueten er særdeles frisk og blød og eftersmagen er meget velafbalanceret med god raffinement og vedholdenhed.
  Type: Tør – en rund og meget elegant vin
  Pris 1 fl.: 269 kr. 
 • 13. Italien – Lagorgna Ripasso
  Traditionel Valpolicella Ripasso med sin karakterisktiske, dybe frugt og lange, bløde eftersmag. Farven er smuk rubinrød med granatrødt skær. En karakteristisk, sofistikeret og særdeles behagelig bouquet med et strejf af bitre mandler.
  Type: Halvtør, fyldig og frugtrig
  Pris 1 fl.: 249 kr. 
 • 14. Italien – Lagorgna Amarone
  Bouqueten er intens, blød og sansevækkende. Smagen er meget blød med toner af mandler, modne blommer, tørrede kirsebær kombineret med en fascinerende blanding af rosiner og solbær. Et unikt og elegant glas vin.
  Type: Krydret, fyldig, let sødme og elegant
  Pris 1 fl.: 339 kr. 

Aperitif/Mousserende/Dessertvin

 • 16. Italien – Canti Asti
  Sprudlende med behagelig sød og aromatisk smag. Bouqueten er frisk og frugtrig med præg af moscat-drue, abrikos og fersken.
  Type: Halv-tør, frisk og frugtrig
  Pris 1 fl.: 229 kr.
 • 17. Italien – Santorsola Moscato d’Asti
  Denne mousserende vin har en smuk, strågul farve. Bouqueten er nuanceret, delikat og intens. Smagen er aromatisk med fine toner af fersken, gyldne æbler og søde mandler.
  Type: Sød og meget fyldig
  Pris 1 fl.: 229 kr. 
 • 18. Italien – A-Mano Spumante Rosa
  A-Mano Spumante Rosa er fremstillet af Greco, Primitivo og Negroamaro druer. Moussen er ultra fin og vedvarende. Smagen forfører med en bred palet af aromaer, der giver mindelser om solmodne skovjordbær.
  Type: Tør, let og elegant boblevin
  Pris 1 fl.: 249 kr.